Corona regels

Hallo alle trimmers,

Dit wordt een bijzonder seizoen dit keer, dat nogal anders is dan voorheen. We hopen natuurlijk allemaal dat dit eenmalig is en dat we allen die periode goed doorkomen.

In de PWA zijn dit jaar slechts 3 wedstrijden per avond gepland (velden 2, 3 en 4) om het aantal spelers te minimaliseren. Dat betekent meer zaalruimte dan nodig zou zijn, dus hogere kosten. Maar met het financiële overschot van vorig seizoen kunnen we het toch maar mooi doen.

Bij deze willen we iedereen nogmaals op de regels wijzen. De protocollen van PWA en Kulturhus zijn aangeboden en gaan over het gedrag in die zalen: ze staan op de website. Daarbij willen we benadrukken dat:

1 je bij corona-verschijnselen van jezelf of familieleden thuis blijft

2 je in sportkleding (geen zaalschoenen) naar de wedstrijd gaat

3 bij binnenkomst en verlaten van de zalen je handen desinfecteert.

4 de aanvoerder dezelfde avond, maar uiterlijk de dag erop, de namen van de teamleden op een briefje, mailt of appt naar de organisatie.

4 je rekening houdt met het aantal mensen dat in de kleedkamer mag en er buiten 1,5 meter afstand houdt in de wachtrij. Voor de doorstroming: zo snel mogelijk op kousenvoeten naar de zaal, met alle kleding bij je. Trek daar de sportschoenen aan, maar blijf ook afstand houden tot de ander(en). Voorkom confrontatie met degenen die de zaal verlaten!

5 tijdens de wedstrijd wil misschien niet iedereen blokkeren: hou hier rekening mee!

6 na de wedstrijd zijn alle kleedkamers beschikbaar: per avond even bekijken hoeveel kleedkamers bij de dames en heren nodig zijn (meestal zijn er meer heren). Douchen kan, maar met de aangegeven aantallen , volgens protocol PWA 3 en Kulturhus bij voorkeur niet.

PWA:

Let op het inlichtingenbord in de hal voor het gebruik van de kleedkamers. Ook op dames- en herenkleedkamer bordjes!

In principe gebruiken we de kleedkamers als volgt: veld 2 en 3 gaan naar kleedkamer 1 en 2 (H) en 3 (D) en regelen onderling de toegestane aantallen (7 per kleedkamer, 3 douchen). Veld 4 gaat naar kleedkamer 5 (H) en 6 (D) en regelen onderling de toegestane aantallen (7 per kleedkamer, 3 douchen). Kleedkamer 4 is voor de grootste groep (dames of heren) op de avond.

Ga via de schone voetengang naar het sportcafé of naar huis. Met ORMI is overlegd dat zij het sportcafé bijtijds (uiterlijk 22:45 uur) verlaten.

Loop niet te veel in het sportcafé, laat 1 iemand bestellen. Hou je aan de looprichting.

De organisatie zorgt dat er iemand is die zorgt dat eea verloopt zoals hier vermeld wordt.

Kulturhus:

                Houd je aan de aangegeven looprichting.

                Bij voorkeur niet douchen.

                Er is voorlopig geen bar open.

                Aanvoerders van de teams die spelen zorgen dat eea verloopt zoals hier vermeld wordt.

Geef een reactie