Nieuws seizoen 2020-2021

7 mei 2021: nog steeds kan er niet in de zaal gevolleybald worden, wat is dat toch jammer! ORMI traint al weer enige tijd op buitenvelden, maar het weer zit niet erg mee. De recreanten doen daar overigens (nog) niet aan mee.

De organisatie moet zich al weer voorbereiden op seizoen 2021-2022, terwijl we helemaal niet weten of het er wel van komt! Maar we houden goede moed, dus starten maar. Het bestuur van de Stichting PWA vraagt ons om deze maand opgave te doen van de uren die wij wensen in te huren. Weliswaar niet definitief, maar noem het “wensen kenbaar maken”. Het eerste wat we moeten weten is of de teams weer mee willen doen en die vraag stellen we hierbij. Graag antwoord vóór 20 mei naar mailadres trim@ormi.nl.

8 maart 2021: zopas weer naar een persconferentie gekeken van onze corona-leiders en niet de indruk gekregen dat wij dit seizoen nog gaan volleyballen. We blijven hopen op betere tijden en wie weet lukt het nog een keer om een wedstrijddag te houden. Als het kan, doen we dat ook. Dus nog even volhouden allemaal.

22 december 2020: opnieuw is bekend gemaakt dat we voorlopig niet kunnen gaan volleyballen. De organisatie heeft de verhuurders van de zalen geïnformeerd dat we pas weer gaan volleyballen als het mag en we gaan dus niet iedere maand kijken of het kan. Zodra bekend is dat er weer gespeeld mag worden informeren we de verhuurders en de aanvoerders. Allemaal fijne dagen toegewenst en hopen dat we corona-vrij mogen blijven. Een gezond 2021!

16 november 2020: opnieuw moet besloten worden ook in december NIET te spelen….. we wachten maar weer af wat later nog mogelijk is. Toch prettige feestdagen allemaal!

17 oktober 2020: afgelopen dinsdag zijn de corona-maatregelen weer aangescherpt. Daarop is besloten de TRIM-competitie gedurende de hele maand november ook stop te zetten. Deze wedstrijden worden niet opnieuw ingepland. Medio november zien we wat er dan nog mogelijk is.

30 september 2020: de wedstrijden morgenavond, 1 oktober, gaan niet door. Lees verder voor meer informatie in dit bericht…..

29 september 2020: Gosschalk speelt de eerste 3 weken in ieder geval niet en Grando kan op 1 oktober niet. Geerstraat, Langhenkel en Dio Beemte twijfelen. De verwachting dat dit een bijzonder seizoen wordt lijkt bewaarheid te worden. Vooralsnog blijft het programma staan. Er wordt door het PWA-bestuur gekeken naar de gevolgen van de berichtgeving gisteren mbt COVID-19.  Sporten zou gewoon mogen met het toegestane aantal mensen. We houden jullie via app en website op de hoogte, mogelijk nog vóór 1 oktober.

16 september 2020: het wedstrijdprogramma is nu definitief. De wedstrijdbriefjes zijn ook aangemaakt. We willen nog even wijzen op het volgende: we spelen graag elke wedstrijd, maar dat zal ivm corona niet altijd lukken. Afmeldingen zullen dus mogelijk vlak voor de wedstrijd nog plaats kunnen vinden en teams kunnen incompleet zijn. Informeer betrokkenen en organisatie bij wijzigingen, mogelijk via de app. We maken er het beste van en mogelijk moet straks geconstateerd worden dat we deze competitie alleen maar voor de lol spelen: geen promotie, degradatie, geen kampioenen etc… Maar we gaan ervoor! Allemaal een sportief/gezond seizoen toegewenst.

12 september 2020: 15 september wordt het programma definitief, dus kijk nog even goed. Er is een A-4tje opgesteld met een samenvatting van de maatregelen in PWA en Kulturhus, dat hier is in te zien.

7 september 2020: voorlopig wedstrijdprogramma geplaatst! Veldnummers nog onjuist. Bij onvolkomenheden even een seintje! Ook al een update aangebracht, dus wees alert!

7 september 2020: keurig op tijd hebben alle teams gereageerd op onze vragen en kunnen we vaststellen dat zich 2 teams in totaal hebben teruggetrokken, zodat we de competitie ingaan met 16 teams. De indeling blijft hetzelfde, zodat de A- en B-klasse uit 5 teams en de C-klasse uit 6 teams bestaan, zie hier de indeling.  De klassen met 5 teams spelen anderhalve competitie (12 wedstrijden), die van 6 teams een hele competitie (10 wedstrijden). Het inschrijfgeld moet nu wel €100 per team worden. Graag zsm overmaken op rekening NL24RABO0317518453 van de VV Jumbo-Van Andel-ORMI ovv teamnaam.

3 september 2020: Er heeft zich op dit moment 1 team afgemeld, zodat het voorlopige wedstrijdprogramma niet meer actueel is. Omstreeks 7 september weten we van alle teams wat ze dit seizoen doen. De protocollen in PWA en Kulturhus Oene zijn bekend. De volleybalvereniging Jumbo Van Andel-ORMI is weer aan het trainen en is het PWA-protocol nu aan het uittesten. Bij aankomst in de PWA zo snel mogelijk naar de laatste 2 kleedkamers, schoenen wisselen en alles meenemen de hal in (let op, maximaal 7 in de kleedkamer). In de gang moet men eventueel wachten op ruimte in de kleedkamer en daar dus 1,5 meter afstand houden. Er is wel kruisverkeer in de schone voetengang met de voorgaande teams, dus wees daar alert op. Ook wij zullen moeten wennen aan deze regels. Wordt vervolgd.

25 augustus 2020: toch nog even wat informatie over het komende seizoen met een enquête, zie enquête aug 2020.

25 augustus 2020: voorlopig wedstrijdprogramma is geplaatst. Dit onder voorbehoud van deelname  van alle 18 teams. Ook is het protocol van het Kulturhus in Oene bekend: zie  Kulturhus Oene Covid-19 protocol.

18 augustus 2020: met de PWA zijn afspraken gemaakt mbt het gebruik van de PWA-sporthal, zie Corona-protocol(def). De huurder is verantwoordelijk voor de handhaving. Dit vraagt wel extra inzet van de organisatie, waarbij we begrip van iedereen vragen. Volgende week komt er via de aanvoerders en op deze website meer informatie, maar ook vragen richting de teams over de (on)mogelijkheden de competitie dit jaar te organiseren. Met Oene zijn we nog aan het onderhandelen. De volleybalvereniging Jumbo Van Andel-Ormi start 24 augustus met de trainingen, alwaar we dus wat ervaring kunnen opdoen. Blijf de website volgen.

30 juli 2020: wil je een seintje als er nieuws is mbt deze competitie stuur dan een mailtje naar trim@ormi.nl.

30 juli 2020: gisteravond overleg gehad met het bestuur en alle gebruikers van de PWA-hal over hoe wij de sporthal komend seizoen veilig kunnen gebruiken. Onze indruk is dat dit zal lukken, al moeten we wel maatregelen nemen en verwachten we ook dat de spelers/speelsters zich aan de te maken afspraken gaan houden. Die afspraken zullen met alle teams gedeeld worden, maar daar wachten we nog even mee, want vóór de start van de competitie (oktober) kunnen er nog andere maatregelen opgelegd worden. Maar we houden jullie op de hoogte.

De organisatie gaat wel gewoon een competitie in elkaar draaien. Mocht er dan in de loop van het seizoen weer verandering optreden spelen we daar wel weer op in. Omstreeks 1 september zal de competitie-opzet bekend gemaakt worden. Nog een prettige vakantie allen.

17 juli 2020: een stukje historie van de Trimcompetitie geplaatst op de website, opgesteld door Ab Olthof. Meer dan 50 jaar bestaat deze competitie al, wat goed hé! Lees verder…

9 juni 2020: nieuw bericht (update 1) over komende seizoen: lees verder

2 juni 2020: wat een onduidelijkheid nog op dit moment hoe het vanaf september allemaal zal gaan, maar helaas is daar weinig aan te doen. De organisatie houdt rekening met een vroegste start per 1 oktober, dus zeker niet in september. Bovendien sluiten we niet uit dat we, tenminste de eerste helft (tot januari), bij inschrijving de donderdagavonden vullen. We hebben niet meer de beschikking over 1 veld in de PWA om 20:00 uur, dus al die wedstrijden zullen dan vanaf 21:30 uur plaats moeten vinden. We houden jullie op de hoogte………