Nieuws seizoen 2021-2022

30 april 2022: afgelopen donderdag was de slotavond. Ondanks veel afwezigen was het een leuke, sportieve en gezellige avond:  er waren 2 uur continu 3 velden in gebruik en er waren geen wisselspelers. Helaas moest één speelster van Dio Beemte 2 halverwege de wedstrijd staken vanwege polsletsel door een harde smash. Geerstraat was de sterkste van de avond en de rest eindige allemaal met evenveel punten. We waren dus, behalve Geerstraat, aan elkaar gewaagd! Albert memoreerde aan de enquête, die voor de meeste vragen sam-sam met ja en nee werden beantwoord, zodat de enquête de organisatie wel weer voor een probleem stelde. Vroeg spelen en elke wedstrijd een scheidsrechter zijn punten van aandacht; het eerste kan geregeld worden in Oene en bij Gosschalk, het laatste wordt wel verplicht maar mogelijk een punt in mindering wanneer er geen leiding is. Tenslotte: er worden in de PWA maar 2 wedstrijden per avond gespeeld.
Gosschalk bedankt de 3 van de organisatie met een vleespakket. Vanaf begin dit jaar is Han van Beek de opvolger van Harold Schuur.
Onder het genot van een teamschotel en een drankje werd de avond verder in het sportcafé doorgebracht. 
De start van het nieuwe seizoen is de eerste donderdag in oktober. Allemaal een prettige vakantie gewenst!

22 april 2022: de laatste speeldag is geweest, dus de eindstanden zijn bekend. Ook is het ranking- en standen-archief bijgewerkt. We zijn volop bezig met het nieuwe seizoen en hopen op 3 klassen van 5 teams…. word vervolgd.

20 maart 2022: er staat hier weer eens een enquête klaar voor de teams! We zijn ons aan het voorbereiden voor het nieuwe seizoen, dus graag deze invullen! Vóór 8 april inleveren op mailadres trim@ormi.nl.

26 februari 2022: wedstrijdprogramma aangepast. Inhaalwedstrijden ingepland en de wedstrijd Geerstraat – Dio Beemte 2 verplaatst van 17 naar 24 maart. Graag controleren en wijzigingen in team doorgeven.

4 februari 2022: de kop is er af, de eerste 3 wedstrijden zijn gespeeld. De uitslagen zijn verwerkt in de standen en ranking en ook de wedstrijdbriefjes zijn nu (eindelijk) goed.
Overigens worden alle wedstrijden van Gosschalk in hun zaal gespeeld.

2 februari 2022: nog 1 nachtje slapen en de competitie gaat weer van start met 6 teams in de A-klasse en 4 teams in de B- en C-klasse. Voor de competitie geldt dat de A-klasse een volledige competitie speelt (uit en thuis) en de andere klassen anderhalve competitie (3 keer tegen elkaar). A-teams spelen dan 10 wedstrijden en de overige teams 9 (wedstrijden tegen Langhenkel/HEC en Jumbo Van Andel-Ormi 3 niet meegerekend). De wedstrijdbriefjes zijn ook geplaatst en online de uitslagen invullen werkt ook weer. Het is een vol programma, maar tot 21 april is het gevuld. Op 28 april en 5 mei is er geen volleybal. Op 12 mei is de slotavond gepland, die alleen doorgaat met voldoende deelnemers, via vóór-inschrijving.
Er zijn wel vrije velden, kijk daar als je een wedstrijd wilt verplaatsen. Op donderdagen om 18:30 uur en op maandagen 20:30 uur zijn er ook mogelijkheden om wedstrijden in de PWA in te halen: echter altijd via de trim-organisatie aanvragen. 
Tenslotte: we spelen alleen als we geen corona-gerelateerde klachten hebben en door de  G3-toegangscontrole komen.

31 januari 2022: heden meldt ook Jumbo Van Andel-Ormi 3 zich af voor de competitie. We hebben alle wedstrijden van hen verwijderd. Helaas kan er nu alleen nog in de hal van Gosschalk vroeg gestart worden (alleen A-klasse) en in de PWA om 18:30 uur, maar daar was weinig animo voor. Oene valt af want dan zou de PWA hal steeds te weinig wedstrijden hebben en nemen de kosten ook toe. Het programma in elkaar drukken is ook geen goede oplossing: dan is er nog minder rust tussen wedstrijden. Helaas we moeten het hier mee doen. Het blijft puzzelen……. De wedstrijdbriefjes wordt nu ook niets meer, want alle wijzigingen zijn direct op de website gemaakt. We raden aan de uitslagen online door te geven.

Het nieuwe programma staat klaar! Alleen Geerstraat en Hellas spelen 2 keer om 18:30 uur.

31 januari: YES, we gaan deze week weer beginnen. De volgende wedstrijden staan voor donderdag gepland:

Jump 1 – Jumbo Van Andel-Ormi 1
Grando Keukens – Jumbo Van Andel-Ormi 2
 Vramac – Geerstraat

De wedstrijd Sterrenblok – Jump 2 vervalt.

Voor wedstrijden die niet worden gespeeld zijn er wel mogelijkheden om die in te halen, zie de vrije velden. Dat zal wel moeilijk worden omdat er al zoveel gespeeld wordt. Overleg hierover met elkaar.

Veel succes allemaal.

26 januari 2022: naar aanleiding van wat vragen het volgende. We doen een gok (lijkt de persconferentie wel 😁) en plaatsen het programma al op de website. Het hele oorspronkelijke programma past. Alle wedstrijden tegen Langhenkel/HEC zijn vervallen. De PWA/ORMI heeft op alle donderdagen één veld vrij om 18:30 uur ( i.p.v. 20 uur zoals voorheen). Meer wensen om om 18:30 uur te spelen kunnen nog verwerkt worden, misschien kunnen we dan zonder Oene. Het is een voorlopig programma, maar je ziet dan al vast hoe het zou kunnen. Elk team speelt dus zijn oorspronkelijke programma, maar wel in een kortere tijd. We hebben het einde van het seizoen ook iets naar achteren verplaatst. Afmeldingen door corona zullen wel komen, geeft niets, dat nemen we voor lief. Hopelijk halen we het financieel, maar anders kom ik wel met de pet langs. Maandag 31 januari wordt het programma definitief. Dus vóór die tijd eventuele opmerkingen plaatsen. Maar we kunnen weer spelen! De slotavond staat gepland op 12 mei.

25 januari 2022: na de persconferentie van hedenavond is er meer duidelijk. Op de website van de rijksoverheid staat dat er gewoon gebald kan worden. We komen erop terug.

15 januari 2022: hallo volleybal vrienden, allemaal nog de beste wensen voor het nieuwe jaar en dat we dit seizoen toch nog aan volleyballen mogen komen. Het lijkt ons niet volgens de regels om nu al te starten en ook niet wenselijk. Zodra het weer mag, starten we met dn wedstrijden, die voor die dag ingepland stonden. Voor inhalen is geen ruimte. Laten we ons vast geestelijk voorbereiden op de herstart!

29 november 2021: in navolging van de NEVOBO zullen we in 2021 geen wedstrijden meer spelen. Hopelijk start het nieuwe jaar beter… ondanks alles prettige dagen, met fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling.

28 november 2021: en helaas valt het doek weer….. Afgelopen donderdag de laatste wedstrijden van dit jaar gespeeld? Waarschijnlijk wel. Blijf allemaal het gezonde verstand gebruiken opdat het niet nog erger wordt. Er was net geregeld dat Ron als privé persoon zijn werkzaamheden als beheerder kon blijven doen, maar helaas. Tegen de tijd dat er weer iets kan laten we weer van ons horen via app en web…. Wordt vervolgd.

15 september 2021: het wedstrijdprogramma is nu definitief. Denken jullie aan het geld overmaken? Zie reglement. Een volledig en fijn seizoen toegewenst!

31 augustus 2021: het CONCEPT wedstrijdprogramma is weer geplaatst en zal met ca 1 week definitief worden. Dus waarschuw bijtijds bij onvolkomenheden. Enkele opmerkingen:

  • SVA heeft de naam veranderd in Vramac.
  • Over de slotavond wordt in de loop van de competitie besloten.
  • Nieuw zijn de playoffs in de A-klasse: hierdoor spelen zij ook 12 wedstrijden.
  • De teams moeten wel €10 extra inleggen: zie het reglement. Denk aan vermelding van de teamnaam.

26 augustus 2021waarschuwing, leg de speeldata pas vast als het programma definitief is! Helaas moet programma wéér  aangepast worden. Nog even geduld.

25 augustus 2021: nieuw concept wedstrijdprogramma geplaatst, daarin fouten hersteld en tegemoet gekomen aan wensen van enkele teams. Het is echter onmogelijk om alle wensen te honoreren: daarvoor zijn meer speeldagen en/of minder wedstrijden op 1 avond nodig. Nu blijkt tevens dat we financieel net tekort komen, zodat alle teams gevraagd zal worden €10 extra te storten (zie reglement).

24 augustus 2021:  de (concept) wedstrijden zijn op de website geplaatst. Er is ook meer informatie mbt de opzet: lees verder. Door 3 klassen en minder wedstrijden is het zo dat meerdere teams soms 4 keer achtereen spelen. De vrije velden mogen hiervoor gebruikt worden, maar dat gaf ook weer problemen. Regel eventueel zelf een andere oplossing.

20 augustus 2021: binnen enkele dagen wordt het voorlopige programma in elkaar gezet en dan op de website geplaatst. De klasse-indeling is al wel bekend: zie ook het reglement. De competitie begint op 7 oktober en eindigt medio april. Nog even geduld…….

7 mei 2021: nog steeds kan er niet in de zaal gevolleybald worden, wat is dat toch jammer! ORMI traint al weer enige tijd op buitenvelden, maar het weer zit niet erg mee. De recreanten doen daar overigens (nog) niet aan mee.

De organisatie moet zich al weer voorbereiden op seizoen 2021-2022, terwijl we helemaal niet weten of het er wel van komt! Maar we houden goede moed, dus starten maar. Het bestuur van de Stichting PWA vraagt ons om deze maand opgave te doen van de uren die wij wensen in te huren. Weliswaar niet definitief, maar noem het “wensen kenbaar maken”. Het eerste wat we moeten weten is of de teams weer mee willen doen en die vraag stellen we hierbij. Graag antwoord vóór 20 mei naar mailadres trim@ormi.nl.