Nieuws seizoen 2022-2023

11 april 2023: Voor de slotavond op 20 april a.s. hebben zich 7 teams opgegeven. Om alle velden bezet te hebben zijn 8 teams noodzakelijk. Dus als jouw team met meer dan 6 spelers komt, kunnen we daar een 8e team van maken. Ormi komt bijvoorbeeld met 15 spelers, dus dat zijn er alvast 3 voor een extra team. Graag om 20:00 uur in de zaal zijn, zodat we dan ook gelijk kunnen beginnen. We spelen 4 rondes van 1 set tot de 25 punten. Dan zijn we ongeveer 21:30 uur klaar. Daarna gaan we gezellig naar de kantine voor de prijsuitreiking, mededelingen nieuwe seizoen en uiteraard een hapje en een drankje.

24 maart 2023: nog een paar weken en dan is de competitie al weer voorbij. Twee kampioenen zijn al bekend: gefeliciteerd Jumbo Van Andel-Ormi 3 en Boem Boem Blok.
Geen uitgebreide enquête deze keer, maar wel 2 vragen!
Kom je op de slotavond 20 april? Wedstrijden starten om 20:00 uur!
Doe je volgend seizoen weer mee?
Graag zsm aangeven dan kunnen we op de slotavond evalueren en vooruit kijken.
Het is geen probleem om incomplete teams aan te melden: we creëren wel een team!  

23 februari 2023: De jaarlijkse slotavond wordt gehouden op 20 april 2023 vanaf 20:00 uur. De opzet zal weer dezelfde zijn als vorig jaar, maar nu wel met een prijsuitreiking. Eerst gaan we samen volleyballen en daarna komen we in de kantine voor een hapje en een drankje. Graag per team even aangeven of je komt. Als niet het volledige team kan, aangeven hoeveel personen wel komen. Opgeven kan via de groepsapp of door een mail te sturen naar trim@ormi.nl.

14 oktober 2022: de eerste twee speeldagen zitten erop. Op een misverstand na mbt spelen in Oene ging het goed. Er zijn echter toch wedstrijden gespeeld zonder scheidsrechter, terwijl dat niet de bedoeling was. Bij navraag blijkt dat teams kennelijk niet in staat zijn een scheidsrechter te leveren, o.a. omdat spelers het moeilijk vinden/niet durven te fluiten. Omdat wij als organisatie ook niet alles (kunnen) gaan controleren wordt de verplichting een scheidsrechter en een teller te leveren een sterk advies. Regel echter wel altijd een teller, want spelen en tellen tegelijk is erg vervelend.

21 september 2022: wedstrijdprogramma is nu definitief: het kostte deze keer wat meer tijd om het allemaal voor elkaar te krijgen, maar dat lijkt gelukt. Tijden in Oene en bij Dio Beemte zijn mogelijk niet juist, daarover dan graag overleggen met de tegenstander. We verzoeken jullie zoveel mogelijk online de uitslagen in te vullen. De wedstrijdbriefjes komen volgende week.
Denken jullie ook nog aan het overmaken van het inschrijfgeld ad €125 op rekening NL24RABO0317518453 tnv Ormi ovv TRIM met de teamnaam.
Hopelijk hebben we een goed, sportief seizoen. Veel plezier allemaal!

13 september 2022: wedstrijdprogramma is weer geplaatst, onder voorbehoud. Er zijn wedstrijden in Oene gepland, die plaats moeten vinden op de training van één van de genoemde teams (TZS of Zuuk). Alle wedstrijden van Gosschalk vinden weer in hun hal plaats. Op 2 febr en 16 mrt wordt er ook in de hal van Dio Beemte gespeeld? Er is elke speelavond 1 wedstrijd om 20:00 uur in de PWA en 2 om 21:30 uur. Mogelijk dat hierin nog verandering komt, bijv (soms) 2 wedstrijden om 20:00 uur. In dat geval zullen de wedstrijden die in Oene, bij Dio Beemte of Gosschalk zijn ingepland worden verplaatst naar de PWA. Pas 26 september wordt het programma definitief en worden de wedstrijdbriefjes aangemaakt. 

11 september 2022: het voorlopige programma kan nog even niet definitief gemaakt worden. Er komen mn aanpassingen op zalen, velden en tijden en de slotavond is niet 27 april maar 20 april 2023. Nog even geduld…..

31 augustus 2022: nog 12 dagen dan wordt het wedstrijdprogramma definitief. Wil je snel bij alle informatie komen via je Android smartphone dan kun je de app installeren die via de link onderaan de pagina (QR-code) staat. Wel toestaan dat een andere bron dan Play Store kan installeren.

22 augustus 2022: Het voorlopige wedstrijdprogramma is bekend. De 1e wedstrijden zijn op 6 oktober. Het programma wordt 12 september definitief. We hopen op een coronavrije competitie.

12 augustus 2022: weer een wedstrijdwijziging noodzakelijk. Door blijvende blessures kan Jumbo Van Andel-Ormi geen 3 teams meer samenstellen: vreselijk om in drie jaar terug te gaan van 4 naar 2 teams! Dat betekent dat er nu 3 klassen van 5 teams komen, waarbij Boem Boem Blok niet in de B-, maar in de C-klasse zal worden ingedeeld. Zelf wilde het team graag in de B-klasse, hetgeen nu alleen kan als een ander team van B naar C wil: we horen het wel. Begin september zal het programma bekend worden gemaakt. De wedstrijden worden gespeeld in de PWA, Oene en de zaal van Gosschalk in de maanden oktober 2022 tot en met april 2023.

22 juli 2022: wat is definitief tegenwoordig! Toch nog een uitbreiding met een team van Blok/EVC, zoals de aanvoerders al hebben vernomen via Whatsapp. Dus er komen 2 klassen van 5 en één van 6 teams. We proberen te regelen dat alle teams 10 wedstrijden spelen. Nogmaals prettige vakantie! 

11 juni 2022: de klasse-indeling is nu eindelijk definitief: in 3 klassen van 5 teams wordt een hele competitie gespeeld, 8 wedstrijden dus in totaal per team. Héél misschien wordt het anderhalve competitie, 12 wedstrijden per team. Er moet gespeeld worden met een scheidsrechter en een teller, al mag de scheidsrechter ook wel tellen. Indien hieraan niet voldaan wordt krijgt het team één wedstrijdpunt in mindering. De wedstrijden starten in oktober en uiterlijk eind augustus zal het wedstrijdprogramma bekend zijn. Tenslotte: zijn de contactpersonen van een team nog actueel?

Allemaal een fijne vakantie toegewenst.