Start seizoen 2021-2022

Beste volleybalvrienden,

Na zo’n lange rustperiode denken we dat iedereen weer erg veel zin heeft in volleyballen. Hopelijk zijn we allemaal goed uit die periode gekomen, zelfs blessures hebben tijd gehad om te herstellen. Al vernemen we wel klachten van hen die een “verkeerde” sporten hebben beoefend en daar protesteert het lichaam natuurlijk tegen. Maar nu mogen we weer volleyballen. Natuurlijk weten we niet of het seizoen afgemaakt kan worden, maar we gaan er wel voor en de eerste wedstrijden zijn op 7 oktober.

Er zijn 3 klassen (A, B, C) met resp. 6, 5 en 6 teams. De klassen van 6 teams spelen een volledige competitie, dus 10 wedstrijden per team. De klasse van 5 teams speelt anderhalve competitie dus 12 wedstrijden. We willen de klassen van 6 teams ook 12 wedstrijden laten spelen en vullen dat in door niet alleen de nummers 1 en 2 nog een dubbele wedstrijd tegen elkaar te laten spelen, maar ook de nummers 3 en 4 en de nummers 5 en 6. Dit lijkt wel een soort play-offs en ze tellen wel degelijk mee voor de stand.

We mogen dit jaar van ORMI de PWA sporthal ook op een vroeg tijdstip gebruiken, waar we heel blij mee zijn. Zo zijn er weer 5 wedstrijden op een avond mogelijk en kan iedereen in de PWA spelen!

Financieel lijkt het allemaal uit te kunnen, al is de PWA hal wel wat duurder geworden. We hebben in dit programma rekening gehouden met 8 inhaalwedstrijden.

Elders op de website staan nu al de klasse-indeling, het reglement en de wedstrijddagen. Het programma komt in de loop van volgende week. Voor op- of aanmerkingen houden we ons aanbevolen.

Wat de slotavond betreft: hier komen we in de loop van het seizoen op terug.

PS. zie ook het reglement!

De organisatie

Albert Lemmen en Harold Schuur.

Geef een reactie