trim update sept 2020-2021

                                                                                                                                      Epe, 30 september 2020

Aan alle trim-volleyballers,

De competitie is nog niet begonnen of er moet al ingegrepen worden. Geheel onverwachts is dat overigens niet. De organisatie was/is zich bewust dat dit seizoen bijzonder zou worden. Maar wat hadden we vanaf 1 juli hoop dat het toch allemaal doorgang kon vinden.

Er is in de tussentijd van alles geregeld in PWA en Kulturhus (protocol) en er werden op 1 avond minder wedstrijden ingepland dan mogelijk, maar helaas, sinds maandagavond weten we dat de regels aangescherpt moeten worden. Bij veel individuele spelers/speelsters was er ook best twijfel over deelname en dat bleek dan ook, want er volgden afzeggingen voor de wedstrijden op 1 oktober.

Omdat de strengere maatregelen tot medio oktober gelden en natuurlijk onduidelijk is hoe het daarna verder gaat heeft de organisatie besloten alle wedstrijden van oktober te verplaatsen naar het einde van het seizoen.  Dat betekent dat nu de eerste wedstrijden zijn op 5 november.

Het is overigens niet zo dat het maximaal aantal personen in 1 ruimte een reden is geweest: in de PWA was spelen mogelijk, evenals douchen. Het sportcafé is echter wel gesloten. De belangrijkste reden is de combinatie van afzeggingen en dat er ca 3 weken geen verbetering te verwachten is.

Uiteraard kan er opnieuw van alles gebeuren: straks wordt door de politiek weer naar alle maatregelen gekeken en veranderen de regels mogelijk weer. Dan weten wij ook weer wat te doen.

Tot die tijd zullen we een andere manier moeten vinden om de conditie op peil te houden:

Blijf gezond!

Albert en Harold

Geef een reactie