home

30 juli 2020: wil je een seintje als er nieuws is mbt deze competitie stuur dan een mailtje naar trim@ormi.nl.

30 juli 2020: gisteravond overleg gehad met het bestuur en alle gebruikers van de PWA-hal over hoe wij de sporthal komend seizoen veilig kunnen gebruiken. Onze indruk is dat dit zal lukken, al moeten we wel maatregelen nemen en verwachten we ook dat de spelers/speelsters zich aan de te maken afspraken gaan houden. Die afspraken zullen met alle teams gedeeld worden, maar daar wachten we nog even mee, want vóór de start van de competitie (oktober) kunnen er nog andere maatregelen opgelegd worden. Maar we houden jullie op de hoogte.

De organisatie gaat wel gewoon een competitie in elkaar draaien. Mocht er dan in de loop van het seizoen weer verandering optreden spelen we daar wel weer op in. Omstreeks 1 september zal de competitie-opzet bekend gemaakt worden. Nog een prettige vakantie allen.

17 juli 2020: een stukje historie van de Trimcompetitie geplaatst op de website, opgesteld door Ab Olthof. Meer dan 50 jaar bestaat deze competitie al, wat goed hé! Lees verder…

9 juni 2020: nieuw bericht (update 1) over komende seizoen: lees verder

2 juni 2020: wat een onduidelijkheid nog op dit moment hoe het vanaf september allemaal zal gaan, maar helaas is daar weinig aan te doen. De organisatie houdt rekening met een vroegste start per 1 oktober, dus zeker niet in september. Bovendien sluiten we niet uit dat we, tenminste de eerste helft (tot januari), bij inschrijving de donderdagavonden vullen. We hebben niet meer de beschikking over 1 veld in de PWA om 20:00 uur, dus al die wedstrijden zullen dan vanaf 21:30 uur plaats moeten vinden. We houden jullie op de hoogte………

Ouder nieuws

Hieronder nog enige informatie over voorgaande seizoenen. Het is zeer waarschijnlijk dat de links die gebruikt worden niet meer werken! Voor standen en ranking kan men terecht onder het menu-kopje archief.

Nieuws seizoen 2019-2020

Nieuws seizoen 2018-2019

Nieuws seizoen 2017-2018

Nieuws seizoen 2016-2017