Enquête 2022-2023

Dit seizoen lijkt nog steeds uitgespeeld te kunnen worden en het was fijn dat de meeste teams weer aanhaakten. Zo hebben we toch nog heel wat wedstrijden gespeeld. De competitie eindigt op 21 april 2022.

Graag willen we op 28 april een slotavond organiseren, waarbij alle teams nog een keer kunnen volleyballen. Dit moet weer gereserveerd worden, zodat we graag willen weten wie er komen. Het is geen enkel probleem dat er geen volledig team komt, want we verdelen wel, zodat iedereen aan het spelen komt. En natuurlijk willen we op die avond genieten van een open sportcafé, waar drankjes en hapjes genuttigd kunnen worden.

Verder zijn we ons al weer aan het voorbereiden voor seizoen 2022-2023, hopelijk een normaal seizoen. Dus natuurlijk de vraag of we allemaal weer meedoen en of de organisatie rekening moet houden met teamwensen. We proberen de competitie in oktober te laten starten tot en met eind april, afhankelijk van het totaal aantal benodigde wedstrijden. Dat betekent 7 maanden ofwel maximaal 29-30 speelavonden ofwel totaal 116-120 wedstrijden in de PWA.

Vroeg spelen kan alleen in de hal van Gosschalk en in Oene (mits nog beschikbaar). Maar Oene vast inhuren heeft als gevolg dat de PWA minder moet worden ingehuurd. Dan spelen we dus vaak 5 wedstrijden op een avond en is de competitie eerder klaar, maar spelen we, net als dit jaar, te vaak meerdere donderdagen achter elkaar. En de PWA is toch onze thuishal?

Financieel is het elk jaar puzzelen om rond te komen: de prijs van de PWA-hal wordt met de inflatie verhoogd, wat betekent dat de team-bijdrage mogelijk wel €150 wordt en bij inhuur van Oene wordt deze nog hoger. De wedstrijden van Gosschalk (mits ze deelnemer blijven) worden in hun zaal gespeeld zonder kosten.

De organisatie heeft Topido en Langhenkel/HEC ook benaderd met de vraag of ze weer mee willen doen. Want teams erbij heeft wel onze voorkeur, omdat met 14 teams eigenlijk 2 klassen het beste is. Kijk maar eens voor je eigen teams wat de consequentie is als er bijv. 3 klassen van resp. 4, 5 en 5 teams komen; ook mbt het aantal wedstrijden dat je speelt, ws vaak tegen hetzelfde team.

Dus graag vóór 8 april antwoord op de volgende vragen of download de Excel-spreadsheet hier:

Teamnaam:

1 Komt het team op de slotavond 28 april en zo ja met hoeveel spelers?

2 Doet het team weer mee seizoen 2022-2023?

3 Weet het team nog een nieuw team aan te melden?

4 Als er 14-16 teams zijn is 2 klassen dan een goede optie?

5 Is 3 wedstrijden per maand spelen te veel?

6 Is een hogere teambijdrage van € 150 acceptabel?

7 Wat vindt het team als er alleen maar laat, vanaf 21:30 uur in de PWA-hal wordt gespeeld?

8 Is wedstrijden spelen in mei een mogelijkheid?

9 Zijn er nog teamwensen?

Han van Beek en Albert Lemmen

Geef een reactie