Nieuws seizoen 2019-2020

27 maart 2020: de organisatie heeft definitief besloten het huidige seizoen niet af te maken. We denken dat alles duidelijk maakt dat er geen kans is op hervatten van de competitie.

We denken ook dat de huidige stand in de klassen een redelijk beeld geeft van de eindstanden die bij doorspelen gehaald zouden zijn. Daarom stellen we voor gewoon de promotie-degradatie regeling toe te passen: degradatie van 1 team uit de klasse A en B en promotie van 1 team uit de klasse B en C. Dit onder het voorbehoud dat alle teams volgend seizoen door gaan, want anders komt er mogelijk een andere indeling.

Dit is een vreemde afsluiting van het seizoen: slechts 1 “echte kampioen” en geen slotavond. Een slotavond waar extra aandacht zou worden gegeven aan een feestelijk afscheid van Ab Olthof. Ab heeft gedurende heel erg veel jaren de trim-competitie georganiseerd en hij vindt het nu tijd daarmee te stoppen. Uiteraard proberen we dit een keer in te halen, maar wanneer is nog niet bekend. De organisatie zal hiervoor te zijner tijd een voorstel doen.

Of de competitie in september wel kan starten weten we natuurlijk nog niet. Toch willen we wel de voorbereidingen hiervoor treffen en dan moet wel de reeds toegestuurde enquête door elke team ingevuld ingeleverd worden, denken jullie daaraan: vóór 2 april.

Dan willen we hierbij alle teamleden toewensen dat ze niet ziek worden en dat ze toch deze zomer kunnen genieten van alles wat ze willen doen.

Voor op- of aanmerkingen kan men altijd de organisatie mailen: trim@ormi.nl.

15 maart 2020: n.a.v. de maatregelen die de regering deze middag heeft genomen vanwege het coronavirus, zal ook de Trimcompetitie stilliggen tot en met maandag 6 april. Het is natuurlijk nog niet bekend wat daarna gebeurt. Zodra dat wel het geval is worden de aanvoerders hierover geïnformeerd en komt hier op de website een update.

13 maart 2020: deze week zijn de wedstrijden van de TRIM-competitie in de PWA niet doorgegaan ivm het corona-virus. We volgen de richtlijnen van de NEVOBO. Ook de komende week zal er op donderdag (19 maart) NIET gespeeld worden. We beraden ons over het verdere verloop van de competitie.

6 maart 2020: de eerste kampioen is bekend: Jumbo Van Andel-Ormi 3 in klasse B. Gefeliciteerd hoor!

13 december 2019: het doek is gevallen voor de NEVOBO-app “Mijn Club”. Er is een nieuwe Android app die bij onderaan deze pagina via een scan te verkrijgen is. Wel op je telefoon regelen dat ook eigen app’s geïnstalleerd mogen worden.

17 september 2019: de app “Mijn Club”, waar de TRIM gebruik van maakt, wordt niet meer onderhouden door de maker. De TRIM zal hem blijven gebruiken totdat de app stopt of uiterlijk tot het einde van het seizoen 2019-2020. Men zal dan altijd de informatie van de website moeten halen; zie informatie van NEVOBO hier. Als test onderaan de homepage van de TRIM ook competitiegegevens opgenomen.

10 september 2019: nog ruim een week en dan starten we weer. Allemaal fijne wedstrijden toegewenst. Nog één keer hierbij de gegevens omtrent het inschrijfgeld (staat in reglement): € 125 vóór 1 oktober a.s. overmaken op rekening NL24RABO0317518453 t.n.v. Volleybalvereniging Jumbo Van Andel-ORMI ovv trimcompetitie met de naam van het team.

13 augustus 2019: wedstrijdprogramma is definitief. Neem ook het reglement een keer door! De wedstrijdbriefjes zijn aangemaakt.

31 juli 2019: 15 augustus wordt het wedstrijdprogramma definitief!

30 en 31 juli 2019: kleine aanpassingen in wedstrijdprogramma gedaan mbt wensen van teams. Om de wedstrijden per team direct te zien gebruik het zoekveld in het wedstrijd-programma en type de teamnaam in tussen aanhalingstekens bijv. “Jump 2”,  “p 2” of SVA (komt door spatie). Ook is er een toelichting op de opzet van komend seizoen.

29 juli 2019: wedstrijdprogramma wordt geregeld nog aangepast. De wensen van teams om niet tegelijk te spelen, vroeg te spelen en een regelmatige verdeling over het seizoen kosten meer tijd dan gedacht. Wel kunnen alle wedstrijden in de PWA worden gespeeld. Ook graag blijven melden als er dingen niet kloppen. We denken dat het programma half augustus definitief wordt: dat wordt dan via de aanvoerders meegedeeld en ook via een push-bericht op de NEVOBO volleybal app “Mijn Club“.

27 juli 2019: voorlopig wedstrijdprogramma hier te bekijken. Onvolkomenheden graag melden. Er wordt op donderdagen ook 1 wedstrijd gespeeld in de PWA vanaf 20:00 uur, code PWA1. Alleen op 16 april 2020 is er 1 wedstrijd nodig bij Gosschalk tegen Zuuk. De slotavond is direct na de wedstrijden op 23 april. Reglement moet nog worden aangepast.